Præstens side
© Sæby Baptistkirke
Evt. bilag:
Sæby Baptistkirke Sæby Baptistkirken Forhandlingsmøde den 19.11.2017 kl.12.30 Dagsorden 1. Forelæggelse af dagsorden 2. Valg af stemmetællere 3. Optælling af stemmeberettigede 4. Evtl. bemærkninger fra forhandlingsmødet den 12.9.2017 5. Nyt fra: a. Menighedsråd ved Adelheid b. Gudstjeneste- og fremtidsudvalg ved Doris c. Cafe Kit ved Kit d. Børnecafeen ved Bente K. e. Integrationscafeen ved Solveig 6. Økonomi 7. Kirken, Sæbygårdvej 8. Valg: (alle accepterer genvalg) - Menighedsråd: Bo, Doris, Linda - Sekretær forhandlingsmøde: Solveig - Forpligtelseserklæringer: Niels Ø. - Kasserer: Lars - Revisor: Stig Elversøe - Kredsråd: Henning R. 9. Medlemsforhold 10. Evtl.
© Sæby Baptistkirke