Sæby Baptistkirke, Sæbygårdvej 15, 9300 Sæby
Knasten
Knasten er bygget af frivillig arbejdskraft, og består af 80% genbrugsmateriale fra 2 skole barakker. Her et billede fra en grill-aften for spejdere, forældre samt gæster fra menigheden. Hytten ligger godt "gemt" lige op til Gybels plantage i Sæby. Her er uddrag af hyttebog: Ejer: Danske Baptisters Spejderkorps, Sæby kreds. Udlejer: Henning Rasmussen, knasten9300@gmail.com, tlf. 21802057 Gunna Nielsen, tlf.: 40 61 09 48 Soveforhold: 1 soverum med 22 køjer + 2 lederrum med 2 køjer i hver. Ophold: Spise- og opholdsrum med brændeovn + hems med hyggestue med magelige møbler. Der er borde og stole og der kan fint dækkes op til 40 personer. Hytten er el-opvarmet. Køkken: Nyt rummeligt køkken med el-komfur og køleskab. Service til 40 pers. V/K vand. Stort grovkøkken med skabsfryser. Toiletforhold: 2 fine bade- og toiletrum med V/K vand + ekstra toilet med koldt vand i udbygningen. Indkøb: 6 store supermarkeder indenfor ca. 1 km. og Sæby centrum ca. 2 km. Lejebetingelser: Fås hos udlejer. Grund: Naturområde der ligger op ad skov, søer og afmærket Kondisti. På grunden er der stor bålplads samt mulighed for flere mindre teltpladser. Der er mulighed for større teltlejr på nærliggende areal. Andet: Hytten er bygget 1988-90 og er på ca. 200 m2. Der er ca. 4 km til god badestrand. Pris: Kontakt Udlejer (se ovenfor)
Sæby Baptistkirke, Sæbygårdvej 15, Sæby
Knasten