Sæby Baptistkirke, Sæbygårdvej 15, 9300 Sæby
Årsberetning

Sæby Gospel Choir

Holder øvelse om onsdagen kl. 19.00. Koret holder koncerter og Gospelgudstjenester rundt omkring i Vendsyssel.

Spejderne

Spejderne er i dvale indtil videre.

Gudstjenester:

Se “Program”

Sangaftener

Finder sted ca. en gang om måneden i private hjem. Her begynder vi med en andagt, og bagefter er der frit slag med hensyn til hvad vi skal synge. Både salmebogen, højskolesangbogen, sangblade og gamle sanghæfter kommer i brug. Og ved kaffen går snakken livligt.

IntegrationsCafé

et værested for mennesker, der trænger til nogle at være sammen med. Vi mødes hver søndag kl.10.00 i Baptistkirken

Fællesspisning

Kom og vær sammen med andre til spisning, hver torsdag i måneden kl. 18:00. Tilmelding ikke nødvendig.

Onsdagscafé - åben kirke.

Onsdage fra kl. 9.00. Der er kaffe på kanden og morgenbrød.
Sæby Baptistkirke, Sæbygårdvej 15, Sæby

Sæby Gospel Choir

Spejderne

Spejderne er i dvale indtil videre.

Gudstjenester:

Se “Program”

Sangaftener

IntegrationsCafé

Fællesspisning

Onsdagscafé - åben kirke.

Onsdage fra kl. 9.00. Der er kaffe på kanden og morgenbrød.